svētdiena, 2010. gada 3. oktobris

Ceturtkārt… Kāpēc Dievs nelieto spēku?

Izcēlās karš debesīs, Miķelis ar saviem eņģeļiem sāka karot ar pūķi. Pūķis un viņa eņģeļi turējās pretim. (Atkl.12:7)

Sātans ir radīta būtne un (nav gluži tāds velniņš ar ragiem un asti) inteliģenta būtne…

Guild Wars Šeit ir pirmais kritiskais, izšķirošais punkts (ir karš debesīs) – Vai tas runā Dievam par labu vai par sliktu... Vai tas runā par Dieva spēku vai vājumu...? (Mums ir jāsaprot, ka tas ir karš bez ieročiem, bez kritušajiem, bez mirušajiem... Tas ir ideju karš...)

Tad kāda ir mūsu atbilde – protams, tas atklāj mums Dieva spēku. Daudzi cilvēki saka – mums vajag stingru vadošu roku, jo brīvība nestrādā... Ja sātans netiek uzreiz sakauts un iznīcināts, kā tas runā par Dieva spēku?

Dievs būtu varējis atrisināt šo problēmu ar spēku... Viņš būtu varējis iznīcināt sātanu... Bet Viņš to nedarīja, tāpēc tas runā par Dieva spēku... Cilvēcīgi šķiet, ka Dievam būtu vieglāk kaut ko darīt sātanam ... Bet kādas būtu sekas?

Nevar atrisināt strīdu, nevar pierādīt taisnību likvidējot kādu pozīciju (kāds no eņģeļiem varētu teikt – varbūt kaut kur sātanam bija taisnība...)!!! Dievs respektē brīvību!!!

Dievs būtu varējis „pieskrūvēt vajadzīgo skrūvīti" sātana prātā, kad tas tikko sāka domāt nepareizi... Bet tad tā nav brīvība – tā ir manipulācija...

Dievs būtu varējis ne tikai likvidēt sātanu (nav vairāk un viss...). Dievs varēja izdzēst sātanu no citu eņģeļu atmiņas (neviens neprasītu – kur tas ar tām idejām palika...). Dievs pat būtu varējis radīt citu eņģeli sātana vietā (izskatītos tieši tāds pats...).

Dievs tā nedara – Kāpēc?

Tā būtu manipulācija (un Dievam tas nav pieņemami...). Tas nozīmētu, ka nav brīvības...

Un Dievs nelieto speku pret sātanu, jo tas neatrisinātu problēmu... Dievs strādā ar pierādījumiem, liecībām... ja jums ir taisnība, jums nav bail no informācijas, no pierādījumiem, no faktiem… Un sātans tagad ir ierobežots uz vienas planētas, jeb “strādā šeit... pierādi kam taisnība… Dievs dod iespēju pierādīt sevi...”

Vai Tu jau tagad neesi sapratis, kuram tad bija taisnība?

0 comments:

Ierakstīt komentāru